Wczytuję dane...
210,99 PLN
Realizacja zamówienia 24 godzin

30 dni na bezpłatny zwrot

Gwarancja 2 lata

Kod producenta: 1721.000

Mandolina marki Ambrogio Sanelli to profesjonalne akcesorium, które sprawdzi się w każdej kuchni do krojenia w cienkie plastry trufli, warzyw, serów czy czekolady. Posiada ząbkowane ostrze wykonane z wysokiej jakości stali nierdzewnej AISI 420 o twardości 55 HCR. Obudowa ostrza została wykonana ze stali nierdzewnej AISI 430. Stylowy uchwyt wykonany został z wytrzymałego drewna różanego. Ostrze regulowane jest za pomocą śruby. Grubość cięcia plastrów wynosi od 0.2 do 3 mm.

Cechy produktu:
  • - Idealne narzędzie do krojenia trufli,
  • - Ostrza wykonano z wysokiej jakości stali nierdzewnej twardość 55 HRC,
  • - Uchwyt z drewna różanego,
  • - Ostrze regulowane od 0.2 do 3 mm.

Parametry techniczne:
  • - Nr katalogowy - 1721.000
  • - Stan artykułu - Nowy
  • - Materiał - Stal nierdzewna, drewno różane
  • - Grubość plastrów - 0.2 do 3 mm
  • - Wymiary - 220 x 85 mm

W zestawie:
  • - Mandolina do trufli

Dane techniczne

Gastronomia

  • Sku: 

    1025752

Polecamy